Informasjon

Informasjon :

 

COVID-19 info fra NRR: VEDLEGGOppdretter Diplomering


 For å delta må man ha stamnavn og man må ha hatt minst ett kull og man melder på via egen klubb. Det vil si påmelding samt kvittering for betalt kursavgift (kr. 600,-) sendes til Hansakattens sekretær e-post: oeyvindhansen22@gmail.co.


Ny dato for oppdretter diplomering er ikke klar fra NRR.


All kontakt med NRR skal gå gjennom klubben. All kontakt med FIFe skal gå via NRR. Kontakt klubben:Det nye stamboksystemet, Min Katt, er tatt i bruk. All registrering av kull og katter gjøres selv i Min Katt. Påmelding til utstillinger gjøres i MinKatt. Alle medlemmene skal ha fått mail fra vår kasserer med brukernavn og passord. Det er viktig at dere rydder i listene sånn at katter er registrert på riktig eier.


Medlemmene kan nå selv sende inn titler til registrering hos NRR. Cert tatt i Norge etter 2016 blir automatisk registrert i det nye systemet. Utenlandske cert må scannes og registreres på katten i Min Katt.


 


Anmodning til alle brukere av Min Katt:


Dere som sender spørsmål til support@nrr.no (gjelder spørsmål om Min Katt) - vær så snill å ikke sende samme spørsmål til kontoret eller stambokfører! Det blir bare rot av sånt, når opptil tre forskjellige personer svarer.

Spør gjerne kontoret eller stambokfører - der får dere svar. Spørsmål til support@nrr.no får også svar raskt, men om det er spørsmål support ikke kan/vil svare på, videresendes det til rette vedkommende. Så  det er ingen grunn til å sende til alle tre instanser.